Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Tomannsboliger på Vasset

Prisantydning

3 600 000,-

Hustegninger i pdf

Garasjetegninger i pdf

Beskaffenhet

Eiendommen ligg i etablert boligområde på Vasset i Langevåg og grenser til Vasset friluft og idrettspark. Det skal bygges 3 stk 2 mannsboliger og 1 enebolig (solgt) på området. Det er asfaltert privat adkomst fra kommunal vei.

Felles leikeplass på området og frittstående doble garasjer til 2 mannsboligene. Barnevennlig med 250 meter til barneskole og 150 meter til barnehage. 1,5 km til Langevåg sentrum. Bade og fiskemuligheter rett utenfor dørstokken. Kjempeflott friluftsområde tilgjengelig tilstøtende tomten med tursti rundt Vassetvatnet og kort vei til Vonløypa, Idrettsplassen, Ridesenteret, Fiskerforeningen og Skytebana.

Beskrivelse

Vertikaldelt 2 mannsboliger med 3 eller 4 soverom og 2 bad. Moderne boliger med balansert ventilasjon og sentralstøvsuger. Gips på alle vegger og himlinger. Glassrekkverk på altan 2 etg. Terasse foran stue 1 etg.

Innhold 1 etg:

2 soverom. Stue som kan brukes til soverom. Bad. Vaskerom og hall/trapp. utgang til terrasse mot sør

Innhold 2 etg:

1 soverom. Stue/kjøkken. Bad. Bod. Gang.

Flislagt bad 1 og 2 etg. med varmekabler i gulv, og downlights i tak. Laminat på alle gulv. Sparkla og malte gipsplater på vegger og himlinger. Hvitmalt trapp med beisa trinn. Det er medtatt servantskap 120 cm med speil og hylleskap. Vegghengt toalett.

Det er ikke medtatt kjøkkeninnredning og garderober.

Garasje 3x6 meter med port og portåpner.

Bildekarusell

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2023 Sletta Byggelag AS

Logg inn