Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Naust i Sandvika

Adkomst

Følg veien utover Sandvika, etter tre like eneboliger på høyrehånden går det en vei ned til naustene som kan sperres av med bom for kjøretøy.

Beskaffenhet

Naust til salgs på Sandvika Brygge, et felles naustmiljø med 10 naustparter (à 40m2, 4x10m) og 5 loftrom på 75 m2.

Nausta ligg i et naturskjønt område heilt vest i Langevåg, nærmere bestemt 200 meter vest for badestranda på Sandvika. Her er gode solforhold med sol til kl.23 om kveldene i sommersesongen. Vi har berg og en liten badeplass rett utenfor området, samtidig som det er friområde videre ut mot Eltrane. Det er derfor en flott plass å oppholde seg på fine sommerdager/kvelder for grilling og andre aktiviteter.

Naustpartene er på 40 m2 (4x10 meter) med en innvendig høyde på 4 meter. Det er framlagt strøm til eget sikringsskap, samt mulighet for tilknytning til vann og kloakk. Naustpartene er oppført i tre, bakre del i mur mot terreng. Ferdigbeiset kledning. Decra-panne på tak.

Det er opparbeidet vei helt ned til og framfor nausta, med belysning langsmed veien og sjøkanten. Foran nausta er det horisontalt planert 12 meter slik at båter kan trekkes ut i friluft for båtpuss etc. Det er felles båtopptrekk øst på området.

Vi har nå solgt alle nausta og gleder oss til at dette flotte naustmiljøet skal vokse.

Bildekarusell

Dronevideo av ferdig prosjekt

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2023 Sletta Byggelag AS

Logg inn